Edessä on mahtava Kapuajan-vuosi.
Matka kohti Huayna Potosin 6088 metriä korkealle huipulle. Matka joka tulee sisältämään rankkaa treeniä, hyväntekeväisyyttä, uusia ihmisiä, vahvoja tunteita ja varmasti myös paljon sellaista jota en osaa vielä edes odottaa...

tiistai 1. joulukuuta 2015

JOULUKALENTERI Luukku 1

Miten tässä näin kävi? Mitä tapahtui blogille, jota lähdin innolla kirjoittamaan?

Vuosi sitten mietin että mitä uutta ja jännää sekä merkityksellistä keksisin vuodelle 2015. Näytti nimittäin siltä että vuodesta saattaisi pahimmassa tapauksessa tulla suorastaan tylsä. Mitään erikoista ei ollut luvassa. Ainoa muutos olisi syksyllä poikien koulun aloitus.
Työkaveri vinkkasi Kapuasta, mutta hieman ehkä vitsaillen ja siinä se oli...tätä minä tarvitsen. Päätin että vuosi 2015 on varattu Kapualle!
Lähdin innolla suunnittelemaan mitä kaikkea tekisinkään saadakseni potin täyteen eli oman tavoitteeni 6088€. Suunnitelmat olivat suuria, sillä minullahan olisi koko vuosi aikaa tehdä huikeita juttuja, tapahtumia, tempauksia, vaikka mitä. Tavoite tulisi heittämällä täyteen.
Ja entäs vuoren huiputus...onnistuu...tiukka treeni vaan päälle!!! Siihenkin minulla olisi hyvin aikaa iltaisin, kun lapsetkin ovat jo isompia.

Mutta mitä tapahtui? Miksi viimeisin blogi päivitys on Maaliskuulta?
Vuodesta tulikin toisenlainen kuin odotin. Juuri kun olin päässyt vauhdikkaaseen alkuun, alkoi tapahtua kaikkea muuta kuin olin suunnitellut.
Energiaa kului työpaikan Yt:den läpikäymiseen, vaikeaan päätökseen lähteä etsimään uutta työtä ja uuden työn aloitukseen.
Tuli myös hieno tilaisuus saada viettää pitkä kesäloma rakkaiden lasten kanssa ja halusin nauttia siitä täysin siemauksin.
Monen moista mutkaa ja mäkeä on tähän vuoteen mahtunut, joita en osannut yhtään odottaa. Sellaista tämä elämä on, silloin tapahtuu kun sitä vähiten osaa odottaa.
Ei tästä vuodesta ainakaan tylsä tullut, sen voin sanoa ;)

Hyvin on kuitenkin pottia kertynyt jo yli 5000€ ja olen siitä ylpeä, mutta vielä tähtään rahavuoren huipulle.

Eniten minua kuitenkin harmittaa etten ole kirjoittanut blogia ja kertonut keräyksen etenemisestä ja Bolivian matkasta. Sillä sen olisitte kaikki tukijani ansainneet. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan...
Tässä teille kiitokseksi JOULUKALENTERI!!!! Siinä kerron teille Kapua vuodestani.
Joku luukku sisältää enemmän tekstiä ja toiset taas kuvia, katsotaan nyt mitä keksin :)
Ihanaa joulun odotusta kaikille <3

Henna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti