Edessä on mahtava Kapuajan-vuosi.
Matka kohti Huayna Potosin 6088 metriä korkealle huipulle. Matka joka tulee sisältämään rankkaa treeniä, hyväntekeväisyyttä, uusia ihmisiä, vahvoja tunteita ja varmasti myös paljon sellaista jota en osaa vielä edes odottaa...

sunnuntai 6. joulukuuta 2015

LUUKKU 6

Itsenäisyyspäivän kunniaksi tämä luukku sisältää herkkuja <3
Meidän perheellä on jo muodostunut perinteeksi että Itsenäisyyspäivänä syödään hyvin ja illalla linnanjuhlia katsellessa herkutellaan :)

Kapua vuoden aikana on myös tullut tehtyä ruokaa ja leivottua.

Ravintolapäivä oli ihana kokemus. Meitä oli iso joukko Kapuajia loihtimassa ruokaa ja maukasta saatiin aikaan.



Moniin muihinkin tapahtumiin tuli leivottua.

Arja Korisevan kirkkokonserttiin leivoin maukasta kahden suklaan juustokakkua.


Lasten tapahtuman keksitikkarit oli hitti :)


Näitä ollaankin tehty nyt monta kertaa tarjolle. Tässä myös teille ohje, jonka löysin Leivotaan-lehdestä.

Tarvitset:
Lempi suklaatasi.
Tätekeksejä, jotka on helppo avata.
Puisia jäätelötikkuja.
Strösseleitä.

1. Sulata suklaa.
2. Irrota keksien puolikkaat toisistaan.
3. Kasta puutikun toinen pää sulatetussa suklaassa. Paina tikku kiinni keksin toiselle puolelle, jossa on täyte.
4. Paina varovasti keksin toinen puoli paikolleen ja tee sama kaikille kekseille.
5. Nosta keksit jääkaappiin muutamaksi minuutiksi, jotta suklaa jähmettyy.
6. Voitele keksin toinen puoli sulatetulla suklaalla ja koristele strösseleillä.
7. Laita taas jääkaappiin hyytymään. Koristele keksin toinen puoli samalla tavalla.
8. Keksitikkarit ovat valmiit. Ne säilyvät huoneenlämmössä muutaman päivän.


Ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille <3
Henna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti